Vælg en side

Sponsoreret indhold

Det er en kompleks opgave at varetage en virksomhed, og ikke mindst sørge for at alle processer hele tiden kører som de skal. Det kræver en masse arbejde at finde de rette rådgivere til, at hjælpe med diverse opgaver, som dagligt skal løses i en virksomhed. Jeg har derfor været på udkig efter en formidlingstjeneste, som kan virke tidsbesparende, når de rette rådgivere skal spores og hyres til diverse opgaver. I den forbindelse er jeg stødt på Ageras, som jeg synes er et glimrende alternativ, som fortjener noget opmærksomhed.

Hvad er Ageras?

Ageras er en online formidlingstjeneste, som alle kan gøre brug af ganske gratis. Ageras’ mål er at ’matche’ brugerne af tjenesten med de helt rette rådgivere, som kan løse opgaver af forskellig karakter. Helt nøjagtigt, så formidler Ageras revisorer, advokater, bogholdere og jurister i hele Danmark. Det vil sige at det ikke længere, nødvendigvis skal være enormt tidskrævende at indhente forskellige tilbud, for at finde det helt rette ’match’ for lige præcis dig.

Iværksætterne bag Ageras har skabt en unik virksomhed, med et unikt netværk samlet på ét sted. Netværket består af samarbejdspartnere, som geografisk befinder sig forskellige steder i landet. Det er ikke længere besværligt f.eks. at finde en god revisor for selv de, som bor i mindre byer.

Hvordan fungerer Ageras’ ydelser?

Hele processen hos Ageras starter med, at du opretter en forespørgsel ved at udfylde en formular. Formularen skal indeholde en beskrivelse af din forespørgsel og dine forventninger til den specifikke opgave, som du skal have afviklet.

Det kan være, at du står og mangler en revisor til en opgave og i stedet for at opsøge en masse forskellige på egen hånd, som kræver at du gentagende gange skal beskrive din opgave, så kan du med fordel benytte dig af Ageras’ services.

Når du har udfyldt formularen på Ageras’ hjemmeside, så vil du i løbet af 48 timer modtage 3 tilbud fra rådgivere. Du kan derefter let sammenligne de tilbud som du har modtaget. Herefter er det op til dig, om du vil tage imod et af disse tilbud. Det koster ingenting at indhente disse tilbud, det er på ingen måde forpligtende. Derfor synes jeg at det er værd din tid at forsøge dig med formidlingstjenesten. Ageras revision i København er på ingen måde svær at støve op.

Hvorfor lige Ageras?

Jeg vil mene at Ageras er en unik virksomhed, som har til formål at spare dig for en masse tid. Tid er penge, især i en virksomhed hvor fokus er på at skabe omsætning. Især for disse synes jeg, at Ageras er et glimrende alternativ at benytte sig af. Du kan let få kontakt til rådgivere, som kan hjælpe dig med at løse opgaver, som du står og skal have løst uden, at det skal koste dig en masse tid at søge. Jeg bider især mærke i, at formidlingstjenesten er gratis at benytte sig af, hvor jeg synes alle bør forsøge sig med tjenesten. Det har aldrig været lettere, at få kontakt til nogle af de bedste rådgivere på det danske marked!